Verticale S-Lift

Toepassing

De S-Lift kan stukgoederen verticaal transporteren. Bij stukgoederen kan bijvoorbeeld gedacht worden aan dozen, koffers, boeken of bakken. Middels een band-, snaar- of rollentransporteur worden de stukgoederen in een continue stroom aan- en afgevoerd van de lift. Omdat de S-Lift een hoge capaciteit heeft, kan deze lift de continue stroom van goederen goed verwerken.
De S-Lift van Borst kan voor zowel verpakte als onverpakte stuksgoederen worden ingezet, zo wordt er een Borst S-Lift gebruikt in een automatisch boeken-inname systeem van een grote bibliotheek in Nederland. De S-Lift transporteert boeken naar de kelder van de bibliotheek, de boeken worden aangeleverd en afgevoerd door een snaar- en bandtransporteur.


Maatwerk

De S-Lift kan ingezet worden voor het transport van goederen van verschillende afmetingen. Iedere S-Lift wordt op maat samengesteld voor het te transporteren goed. De S-lift wordt samengesteld op de door u gewenste hoogte, of goederen nu van vloer- naar ooghoogte of naar een boven-of onderliggende verdieping moeten worden vervoerd. De S-lift kan ook worden aangepast om tegemoet te komen aan de vaak beperkte inbouwafmetingen.

Opengewerkte principetekening

De onderstaande afbeelding laat zien hoe het bodemstuk van de S-lift is opgebouwd. Het liftplatform zal in vlakke vorm stijgen of dalen wanneer goederen getransporteerd worden. Vervolgens zal het liftplatform in verticale positie weer naar de startpositie terugkeren.

Verticale S-Lift - Opengewerkte tekening
Klik om te vergroten
Verticale S-Lift transporteur